Trooper

WIJ ZITTEN OP TROOPER!!! 

Beste ouders, leden en iedereen die Chiro Koningshooikt graag een beetje wil steunen 

Wij zijn als vereniging aangesloten bij Trooper. Dit is een initiatief dat samenwerkt met heel wat online shops. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Bij elke online bestelling die jij plaatst (bij 1 van de aangesloten webshops) krijgt onze vereniging een percentje! Zo gemakkelijk? Ja hoor! 

Je hoort het goed, eindelijk die extra reden die je nodig had om je wat minder schuldig te voelen over je online shop addiction ;). Of een makkelijke en vooral kosteloze manier voor jou om de chiro nog een keertje te steunen. 

Neem zeker eens een kijkje op de website van trooper https://www.trooper.be/nl voor meer informatie. Hieronder vindt je al enkele webshops die meedoen aan dit initiatief maar er zijn er natuurlijk veel meer! 

 

Voor al de vergeetkousen die we al horen vloeken omdat ze trooper zijn vergeten te activeren bestaat er de geweldige uitvinding: botje! Je kan botje installeren via de website van trooper. Hij zal je er dan elke keer aan herinneren wanneer je een bestelling wilt plaatsen dat je op een website winkelt die samen werkt met trooper. Extra info over botje vindt je op deze website https://www.trooper.be/nl/trooperbot en een filmpje waarin alles heel makkelijk wordt uitgelegd vindt je hier: 

 

Wij bedanken alvast iedereen die staat te springen om wat online te gaan shoppen om zo de Chiro te steunen!