Over ons

Wij zijn Chiro Jut, de chiro uit het prachtige dorp Koningshooikt.

Iedere zondag om 14u komen we met een enthousiaste leidingsploeg en een groep jonge leden samen om er een plezante namiddag van te maken. Aan onze nieuwe lokalen in de Mechelbaan hebben we alles voorhanden om ons eens goed uit te leven. Hier moeten ons geen zorgen maken dat we vuil worden, het gras kapot doen of de bal bij de buren trappen (veel succes gewenst ;) ).

Maar chiro is veel meer dan dat. Tijdens het jaar doen we ook andere acitviteiten zoals naar een pretpark gaan, naar de zee of een chiroweekend. En dan komt het hoogtepunt van het jaar: het bivak. Na een jaar in onze afdelingen (groepen op basis van leeftijd) te spelen , trekken we er 10 dagen lang op uit om een onvergetelijke tijd te beleven.

Kom jij ook eens meespelen?

Heb jij ook zin gekregen om eens te proeven van het chiroleven?  Super! We zullen je iedere zondag om 14u met open armen ontvangen aan onze lokalen op het adres hieronder. Als je nog verdere vragen hebt kan je steeds eens contact opnemen met de leiding (je vindt hen bij het tabblad afdelingen).

Mechelbaan 143

2500 Koningshoooikt

2500 Lier